کتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی

عنوانکتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی
نویسندهحسن شیدا
ژانرتاریخی
تعداد صفحه118
ملیتایرانی
ویراستاررمان بوک

دانلود کتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی اثر حسن شیدا به صورت فایل PDF قابل اجرا در اندروید و آیفون با ویرایش جدید و لینک مستقیم رایگان

این کتاب داستان فردی جاه‌طلب و زیرک به نام «گئومات» است که با استعداد تقلید صدا توانسته بود خود را در نبود شاهنشاه ایران «کمبوجیه» به جای «بردیه» پسر «کوروش» جا بزند و مدتی کوتاه بر سرزمین ایران حکومت کند. او خود را از نوادگان سلاطین ماد می‌دانست و روحانی بود، اما با تغییر اوضاع به بت‌پرستی روی آورد و مردم را نیز وادار به بت‌پرستی کرد.«آتوسا»، دختر کوروش هخامنشی بود که به همسری داریوش درآمد. او و داریوش طی ماجراهایی سعی در از میان بردن گئومات داشتند تا… رمانی تاریخی که ماجرای چگونگی به سلطنت رسیدن داریوش کبیر را روایت می‌کند …

خلاصه کتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی

گئومات که خود را از نمایندگان سلاطین ماد می دانست، مردی روحانی و اهل خراسان بود که چندی در «آتروپاتن» (آذربایجان) در آتشکده ای واقع در ساحل دریاچه ی «چیچست» (ارومیه فعلی) خدمت می کرد. وی که بسیار عیاشو جاه طلب بود و استعداد زیادی در تقلید صدای اشخاص داشت، با عنوان پیشوای روحانی، خود را به بردیه نزدیک کرد و با اخلاق و رفتار و طرز سخن گفتن وی به خوبی آشنا شد و در فرصت مقتضی خود را بردیه خواند و چون درباریان و فرماندهان، بردیه واقعی را همواره با نقاب دیده و فقط صدای او را شنیده بودند، وی که اندامی شبیه اندام بردیه داشت، با یاری برادرش، بدون هیچ مشکلی بر اریکه ی سلطنت تکیه زد و شاهان محلی نیز فرمانبرداری خویش را اعلام داشتند.

گئومات که دنیا را بر وفق مراد می دید، طینت خود را آشکار ساخت و با وجودی که زمانی پیشوای روحانی بود و در آتشکده خدمت می کرد، ناگهان به بت پرستی روی آورد و مردم را که یگانه پرست بودند، وادار کرد که با هزینه ی خود در شهرها بتکده بسازند و در کش.ری که (در زمان کوروش) اولین اعلامیه حقوق بشر در آن صادر شده بود، کسانی را که برای ساختن بتخانه پول نداشتند، به بردگی گرفت و معترضین را از دم تیغ گذراند.

گئومات به این اعمال نیز بسنده نکرد و تمام زنها را بر مردها مباح کرد و نوشته اند که دستور داد مرده ها را بسوزانند و با مرگ هر مرد، زنش را نیز در آتش بیندازند. خود نیز خانه هایی فراهم آورده و در هر خانه زنانی را جا داده بود و دایما به عیاشی می پرداخت و از این جهت تعجب همه را برانگیخته بود، زیرا بردیه مردی عفیف و مردم دار و یکتاپرست بود. این مزداپرست دیروز و بت پرست امروز، ماموران مالیاتی را در کار خود آزاد گذاشت و وضع اقتصادی را به هم ریخت و خلاصه هرج و مرج و فساد اخلاقی کم کم ریشه می دوانید …

دانلود کتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی
2.57 مگابایت
PDF
دیدگاه کاربران درباره کتاب آتوسا مهین بانوی هخامنشی
اشتراک در
اطلاع از
guest
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ایراندخت
ایراندخت
1 سال قبل

بسیار زیبا و خواندنی ست …..