کتاب آموزش و زندگی برتر
عنوان | کتاب آموزش و زندگی برتر |
نویسنده | برتراند راسل |
ژانر | روانشناسی |
تعداد صفحه | 169 |
ملیت | خارجی |
ویراستار | رمان بوک |
دانلود کتاب آموزش و زندگی برتر اثر برتراند راسل به صورت فایل PDF قابل اجرا در اندروید و آیفون با ویرایش جدید و لینک مستقیم رایگان
در دنیای امروز بیش از همیشه متوجه تربیت کودکان شده اند و مسئله تعلیم و تربیت صحیح موضوع روز است، کتاب آموزش و زندگی بهتر یقین دارم یکی از کتبی است که می تواند برای معلمین و والدین راهنمای بسیار صحیحی در ساختن روح و جشم و عقل و دانش کودکان باشد. برتراند راسل در همه عمر در پی کشف حقیقت بود و برای تمدن و پیشرفت احترام خاصی قائل می شد. او در همه نوشته هایش مثل این کتاب پیروی از تقوا، حقیقت و اخلاق را توصیه می کند. ولی نه از روی ترس، چون او عامل خرابی بشر را ترس می داند و عامل اصلی اخلاق و انسانیت را شجاعت. آن چه که انسان را به ترس نزدیک می کند، ترس از عاقبت و شکست و مجازات است. وی به خانه و خانواده اهمیت زیادی می داد و حتی از شرایط یک انسان کامل، زوج و والدین خوب بودن را تأکید می کند. او همه چیز را در این کتاب به وضوح و روشنی دیده و مورد بحث قرار داده است. صفحات لازمه انسان کامل را تشریح کرده و کتاب آموزش و زندگی بهتر می تواند مانند چراغی راهنمای والدین قرار گیرد …
خلاصه کتاب آموزش و زندگی برتر
اگر بهترین رساله های تعلیم و تربیت را که قبلاً نوشته شده است بخوانیم متوجه میشویم که چه قدر با گذشت زمان در اصول آموزش تغییراتی به وجود آمده است. لاک و روسو مردان بزرگی هستند که در اصول ،آموزش تغییرات اساسی داده اند و در آن زمان که آنها این رساله ها را نوشتند مورد تنقید قرار گرفتند. آنها به طور کلی آموزش را با روش دموکراسی به سبک دنیای امروز توصیه کرده اند و هدفشان تربیت انسانهای آزاد و مستقل بوده است. مع ذلگ هر دو معتقدند که تحصیلات برای طبقه اشراف لازم تر است.
ممکن است نظر آنها صحیح باشد چون برای هر بچه از هر طبقه مقدور نیست که تمام وقت خود را صرف فراگرفتن دانش کند ولی من به این اصل معتقد نیستم که تربیت و تعلیم فقط باید برای یک طبقه معینی باشد زیرا اگر این روش اجرا شود ما جلو پیشرفت و تمدن را عملاً خواهیم گرفت. من معتقدم امروز باید همه ی وسایل را فراهم کرد که هر بچه اعم از پسر یا دختر فرصت داشته باشد بیاموزد بهترین نوع آموزش آن است که با روش دموکراتیک برقرار باشد ولی در این باره هم نمیشود زیاده روی کرد ولی در همه حال باید اصول دموکراسی را در نظر داشت.
آنچه من معتقدم آنست که افراد نباید بچه های خود را فدای اجتماعی بکنند که در آن بد آموزی وجود دارد، بلکه . برحسب استعداد و قدرتشان باید به آنها بهترین را آموخت. در روش روسو و لاک آنچه به نظر میرسد دموکراسی بسیار ضعیف است و آنها آموزش را خیلی محدود کرده اند مسئله دموکراسی در آموزش مسئله ایست که باید واضح و روشن باشد و در آن ابهامی نباشد و نمیتوان به صورت یکنواخت در همه جا عمل کرد. بعضی از بچه ها از دیگران باهوش ترند و میتوانند تعلیمات عالیه را هم با موفقیت به اتمام برسانند.
بعضی از معلمین یا باسوادترند یا بیشتر استعداد تدریس دارند پس این ممکن نیست که دستور داده شود همه شاگردان یکنواخت درس بخوانند و همه از وجود معلمین خوب استفاده کنند، حتی اگر بگویند تعلیمات عالیه برای همه. اینگ من خودم با این فرضیه مخالفم این کار غیر ممکن است که همه بچه ها تعلیمات عالیه ببینند با هیچ کس نبیند. اگر این روش عملی شود لطمه بزرگی به علم خواهد خورد و سطح معلومات عمومی مملکت پایین خواهد آمد پیشرفت را نمیتوان قربانی فرضیه تساوی حقوق کرد. ما باید دموکراسی را در آموزش با دقت زیاد بگنجانیم که نه حقی ضایع شود و نه معلومات متوقف بماند.
- انتشار : 03/03/1402
- به روز رسانی : 20/09/1403