کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد
کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد

کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد

دانلود با لینک مستقیم 0 0
دانلود با لینک مستقیم
عنوان
کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد
نویسنده
گابریل گارسیا مارکز
ژانر
داستان
ملیت
خارجی
ویراستار
رمان بوک
تعداد صفحه
161 صفحه
اگر نویسنده یا مالک 'کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد' هستید و درخواست حذف این اثر را دارید درخواست حذف اثر

دانلود کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد نوشته گابریل گارسیا مارکز (PDF بدون سانسور)

عنوان اثر: زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد

پدیدآورنده: گابریل گارسیا مارکز

زبان نگارش: فارسی

زمان انتشار: آذر

تعداد صفحات: 161

معرفی کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد

سبک خاص مارکز در روایت داستان و قدرت خلاقیت این نویسنده موجب شده که به عنوان چهره ای تأثیرگذار سبک رئالیسم جادویی را به مرحله‌ای جدید وارد کند. داستان زنی كه هر روز راس ساعت ۶ صبح می‌آمد، داستان زنی است که یک روز صبح طبق عادت هر روزه‌اش به رستوران خوزه می‌رود ولی در این روز خاص چیزی در رفتار زن تغییر کرده است

خلاصه کتاب زنی که هر روز راس ساعت 6صبح می آمد

گابریل گارسیا مارکز، بزرگ‌ترین نویسنده کلمبیایی و برنده جایزه ادبی نوبل در سال ۱۹۸۲، در ششم مارس ۱۹۲۷ میلادی در دهکده‌ای به نام آرکاتا کا واقع در منطقه سانتا مارتا در کشور کلمبیا متولد شد. او تا سن هشت سالگی را در این دهکده نزد مادربزرگش سپری کرد.

در سال ۱۹۳۵ میلادی، مارکز به قصد زندگی با والدینش به شهر بارانکیلا می‌رود و تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه سیمون بولیوار به پایان می‌رساند. همزمان با اتمام تحصیلات مقدماتی، پدرش در شهر سوکو (که امروزه در ایالت بولیوار است) داروخانه‌ای را افتتاح می‌کند و خانواده‌اش نیز در آن شهر مستقر می‌شوند.

مارکز تحصیلات دبیرستانی‌اش را در دبیرستان سان خوزه نزد ژزولیت‌ها در بارانکیلا آغاز می‌کند. در سال ۱۹۴۱، او اولین نوشته‌هایش را در روزنامه‌ای به نام "جو ونتود"، که مخصوص شاگردان دبیرستانی بود، منتشر می‌سازد.

با این حال، در سال ۱۹۴۱ تحصیلات دبیرستانی او به‌طور موقت وقفه می‌افتد و مارکز یک سال به سوکو می‌رود. از سال بعد، او دوباره به دبیرستان سان خوزه در بارانکیلا بازمی‌گردد و مجدداً در "جونتود" نوشته‌هایی را به چاپ می‌رساند.

پس از اتمام آن سال تحصیلی، مارکز ساحل آتلانتیک را ترک کرده و به سمت بوگوتا می‌رود. او در بوگوتا در کنکوری برای دریافت بورسیه شرکت می‌کند. هشتم مارس همان سال (۱۹۴۳)، او به صورت شبانه‌روزی به دبیرستان زیپاکوئرا، واقع در پنجاه کیلومتری بوگوتا، وارد می‌شود.

دیدگاه کاربران

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
اولین نفری باشید که نظر می دهد!